Kush është vajza e famshme që shkoi pa re çipeta në protestë

Prej disa ditësh, në SHBA kanë nisur protesta të fu qishme pas v rasj es së një afro-amerikani.Mes protestuesve aktivë, ka qenë edhe modelja 24-vjeçare Ireland Baldwin, vajzë e aktorëve të famshëm Alec Baldwin dhe Kim Basinger.Ajo dje është kthyer në protestuesen më të famshme në SHBA. Kjo, jo për ndonjë ide apo fjalim frymëzues të saj, por ka dalë pa re çi peta në protestë JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON: