Pame eksluzive Ups: Tayna dhe Tyga kapen mat nga mediat e huaja

Në Amerikë vazhdojnë protestat mbi vde kjen e afro-amerikanit George Floyd. Reperi i njohur me famë botërore, njëkohësisht ish i dashuri i Kylie Jenner-it, Tyga i është bashkëngjitur protestave në formë mbështetjeje.Gjatë protestës reperi është fotografuar në shoqërinë e një vajze të quajtur Tayna. Ajo ishte veshur me të zeza dhe mbante maskë në fytyrë. Nga emri i njëjtë, “Daily Mail” e ka ngatërruar vajzën në fjalë me reperen shqiptare, Taynën JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON: