Kurti: Nesër nuk do ta bëj pranim –dorëzimin, sepse nuk mund ta pranojë atë që e shkarkova

Ish-kryeministri Albin Kurti, përmes një videomesazhi në Facebook, ka folur për herë të fundit si kreu i Qeverisë. Ai ka përmendur sipas tij disa nga sukseset, derisa ka thënë se këta 4 muaj kanë qeverisur mirë.Në të njëjtën kohë, ai tha se aktgjykimi i fundit i Gjykatës Kushtetuese është i papranushëm, me atë vendim ata kanë bërë agresion mbi Kushtetutën e Republikës së Kosovë dhe kanë zhvlerësuar veten e tyre si Gjykatë.Kjo qeveri sipas tij është e paligjshme, kjo është qeveria koti, ne jemi qeveria alternative JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON: