Lulja është mërziur nga izolimi, publikon një foto nga shkretëtira me këngëtaren e njohur

Këngëtarja e njohur Vjollca Haxhiu dhe gruaja e këngëtarit të mirënjohur, Medës, Lulja, duket që janë shoqe shumë të mira.Nuk hezitojnë çdo herë të na tregojnë sa shumë kohë kalojnë njëra me tjetrën.Që të dyja janë tejet aktive në rrjete sociale me postime nga më të ndryshmet shty,pe rek,lamen dhe shiko vi,deon