O Zot na ruaj ! Kina prodhon lakra artificiale për 5 minuta | VIDEO

Duket se dita-ditës po ushqehemi me gjëra artificiale, dhe ato tashmë kanë “pushtuar” botën Kina .

Në Kinë për shkak të rritjes së madhe të popullsisë dhe nxënjes së tokës bujqësore në shumë qytete, tashmë kanë filluar të “rrisin” ushqime në banesat e tyre, lokale apo edhe ambiente tjera, dhe jo në natyrë ku ato duhej të rriteshin sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: