Presidentja e Kroacisë Kolinda Kitarovic,une e du Albin Kurtin amo ai po.. (Video)

Ja çfarë e këshillonPresidentja e Kroacise Kolinda Kitarovic ka thurur lavde për kryeministrin e KosovësAlbin Kurtin, duke e mbështetur për të gjitha.Duhen njerëz qe marrin vendime te vështira dhe te duhura, ky është momenti kur Kosova mund te bej kthesën historike ne krye me Albinin

Ja çfarë e këshillonPresidentja e Kroacise Kolinda Kitarovic ka thurur lavde për kryeministrin e KosovësAlbin Kurtin, duke e mbështetur për të gjitha.Duhen njerëz qe marrin vendime te vështira dhe te duhura, ky është momenti kur Kosova mund te bej kthesën historike ne krye me Albinin shtypni mbi rekk lam shiko vjideo.