‘Është shumë pasionant’, Rudina e thotë troç pjesën e saj të preferuar në trupin e Markut

Rudina dhe Marku janë kthyer në një nga çiftet më të dashur për publikun dhe shumë të komentuar në media. E ftuar sot në “Why not”, Rudina na ka zbuluar më shumë për lidhjen e tyre që nisi si një shoqëri.Rudina tregoi se ajo dhe Marku janë njohur në një kompeticion dhe ajo as nuk e dinte se kush ishte ai. Më vonë ishin ritakuar sërish dhe kishin nisur një shoqëri dhe.JA DHE VIDo SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME