Home » Përgjithshëm » Përfundon takimi Thaçi-Rama, nuk flasin për media

Përfundon takimi Thaçi-Rama, nuk flasin për media

(E plotësuar) Ka përfunduar takimi ndërmjet kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi.

Edhe pas këtij takimit nuk ka pasur deklarime për media sikurse edhe nga takimet e tjera që Rama pati sot gjatë ditës.

Kryeministri Rama do të qëndrojë edhe nesër në Kosovë, ku do të ketë takime me liderët e partive politike, ndërsa në ora 14.00 pritet të dalë në një konferencë për media.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama pas takimeve me liderët e partive politike, sot pasdite është takuar edhe me presidentin e Kosovës Hashim Thaçi.

Edhe ky takim është i mbyllur për media sikur të gjitha takimet që ishin me drejtues të partive politike.

Ndërsa, prej orës 19:45, presidenti Thaçi dhe kryetari i PDK-së Kadri Veseli do të shtrojnë darkë për kryeministrin Rama.