Home » Magazina » Aplikacionet për të fshirë sfondin nga fotot tuaja

Aplikacionet për të fshirë sfondin nga fotot tuaja

Ka aplikacione të ndryshme falas që mund të jenë të dobishme për ju për të hequr, në disa hapa, sfondin e fotografive tuaja, si dhe elemente të tjera që nuk dëshironi të jenë aty.

Këtu do të shohim disa opsione shumë praktike dhe të lehta për t’u përdorur.

Background Eraser

Background Eraser është një aplikacion Android i zhvilluar nga HandyCloset. Platforma ka mënyra të ndryshme redaktimi: manual, i cili, siç nënkupton emri i tij, kërkon që ju të rrëshqitni gishtin mbi sipërfaqen që do të hiqet, transmeton Telegrafi.

Funksioni repair rikthen zonat që janë fshirë gabimisht dhe duan të rikuperohen.

Ajo gjithashtu ofron mundësinë për të zmadhuar foton. Kur të përfundojë, ju mund të ruani imazhin e redaktuar në celularin tuaj, ta përdorni atë se ku të dëshironi ju