Përfundon takimi Thaçi-Rama, nuk flasin për media

(E plotësuar) Ka përfunduar takimi ndërmjet kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi. Edhe pas këtij takimit nuk ka pasur deklarime për media sikurse edhe nga takimet e tjera që Rama pati sot gjatë ditës. Kryeministri Rama do të qëndrojë edhe nesër në Kosovë,...
Continue reading

Aplikacionet për të fshirë sfondin nga fotot tuaja

Ka aplikacione të ndryshme falas që mund të jenë të dobishme për ju për të hequr, në disa hapa, sfondin e fotografive tuaja, si dhe elemente të tjera që nuk dëshironi të jenë aty. Këtu do të shohim disa opsione shumë praktike dhe të lehta për t’u përdorur....
Continue reading

Platforma ‘Made in Kosova’ po vazhdon të ndihmoj prodhuesit

Klubi i Prodhuesve të Kosovës përmes platformës “Made in Kosova” sot me sukses ka realizuar kontratën e radhës të shitjes për prodhuesit vendor. Kësaj radhe kompania Industria Metalike e Kosovës ka nënshkruar kontratë shitjeje me kompaninë Kovaci Termo nga Shqipëria, për shitjen e tubave të çelikut, në sasi...
Continue reading